Eindelijk is het zover de lente is begonnen! De winter hebben we achter ons gelaten en het mooie weer laat zich steeds meer zien. Dat betekent ook dat er in huis een grote schoonmaak gehouden wordt. Ook worden accessoires in huis omgeruild voor lente kleurige items. Dit geeft een fris gevoel in huis en door de lichtere items in huis ziet het er gelijk een stuk gezelliger uit. Om te beginnen is het neerleggen van een nieuw lenteachtig tafelzeil al een goed begin. Hiermee creëer je een soort basis met vrolijke en lichte kleuren. Hieruit kun je dan je tafel verder lente proof maken met accessoires. In de lente valt ook Pasen. Daarom wordt er vaak gekozen voor paasachtige accessoires om de huizen wat gezelligheid te geven.

Picknicken met mooi weer

Als het mooi weer is gaan de meeste ook weer lekker naar buiten. Buiten tijd doorbrengen is goed voor onze gezondheid en het is ook gewoon heel fijn. Na een lange tijd binnen gezeten te hebben door de herfst en winter zijn we eraan toe. Wat je vaak ziet zodra het mooier weer is, is picknicken. Tijdens een picknick wordt er gezellig gegeten en gedronken op een kleed. Denk hierbij aan kleine hapjes, sandwiches en lekkere smoothies. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wist je dat je ook hier een tafelzeil voor kunt gebruiken. Zo blijft je kleding ook nog eens droog! Bij de webshop www.hiptafelzeil.nl vind je een uitgebreid assortiment aan tafelzeilen en tafelkleden. Haal de lente in huis en geniet!

Buitenactiviteiten in de lente

Naast het picknicken zijn er natuurlijk veel meer buitenactiviteiten die je kunt doen. Heb je een beetje hulp nodig met het bedenken? Hieronder vind je een lijstje met activiteiten voor buiten: